Thailand's Ministerie van Volksgezondheid kondigt versoepeling aan van Covid-19 Coronavirus als overdraagbare ziekte onder toezicht op 1 oktober

Nationaal –

Het Thaise ministerie van Volksgezondheid is van plan om tegen 19 oktober Covid-1 Coronavirus aan te kondigen als een overdraagbare ziekte die in het land wordt bewaakt.

Minister van Volksgezondheid Anutin Charnvirakul onthulde op maandag 8 augustus aan de pers dat het ministerie de hercategorisering van Covid-19 van een gevaarlijke overdraagbare ziekte naar een overdraagbare ziekte onder toezicht zou voorstellen aan het Comité voor overdraagbare ziekten vóór 1 oktober.

En vanaf 1 september kunnen Covid-19-patiënten Covid-19-medicijnen zoeken in landelijke ziekenhuizen zonder registratie of procedures van Volksgezondheid. De minister benadrukte ook dat er voldoende medische voorzieningen waren en dat er een effectief ondersteuningssysteem beschikbaar was voor de infecties.

“De versoepeling van een overdraagbare ziekte onder toezicht zal worden voorgesteld aan de academische commissie en de commissie voor overdraagbare ziekten. Het zou vanaf 1 oktober van kracht moeten zijn, "zei Anutin.

Ondertussen wordt het publiek eraan herinnerd om ondanks de versoepelingsaankondiging in de toekomst veilig met Covid-19 te leven onder de preventieve maatregelen.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/