Chiang Rai Airport hervat normale operatie nadat gestrande vliegtuigen gisteravond met succes zijn verwijderd

Chiang Rai-

De Civil Aviation Authority of Thailand (CAAT) heeft de heropening van Mae Fah Luang – Chiang Rai International Airport vanaf 10 uur goedgekeurd. op donderdag 30 augustus.

Ambtenaren van de luchthavens van Thailand (AoT) en de luchthaven van Chiang Rai met succes verwijderd een gestrand vliegtuig dat zondag van de landingsbaan slipte en maakte de landingsbaan en andere fysieke omstandigheden vrij die de sluiting van de luchthaven voor vier dagen veroorzaakten.

Volgens de CAAT-rapporten hebben de autoriteiten de Foreign Object Debris (FOD) van de landingsbaan verwijderd en de FOD-loopinspectie uitgevoerd. Het elektrische systeem van het vliegveld en de gebieden rond het mangat van de landingsbaan die door het ongeval waren beschadigd, werden ook geïnspecteerd en gerepareerd.

De officials voerden tijdens de laatste procedure ook een wrijvingstest op de startbaan uit om de wrijving van het wegdek te evalueren en te onderzoeken of er nog meer schade was veroorzaakt door de slip.

In dit verband heeft de CAAT de goedkeuring aangekondigd om de exploitatie van de luchthaven te hervatten vanaf 10 uur. vanaf donderdag 30 augustus.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/