Anna Sueangam-iam gekroond tot Miss Universe Thailand 2022 tijdens het weekend in Bangkok

Bangkok -

De 23-jarige Anna Sueangam-iam werd op zaterdagavond 2022 juli gekroond tot Miss Universe Thailand 30 en werd opgevoerd in de True Icon Hall van Iconsiam-winkelcentra.

Anna, die formeel ook bekend stond als actrice voor Channel 8, zal ook Thailand vertegenwoordigen op de Miss Universe 2022 in San José, Costa Rica.

De Miss Thailand Universe-show begon met 29 optochten die hun schoonheid op het podium lieten zien. Slechts vijf schoonheden werden geselecteerd voor de laatste ronde.

Anna won de kroon na het vragengedeelte, gevolgd door Nicolene Limsnukan als de eerste runner-up, Kanyalak Nookaew als de tweede runner-up, Suchata Chuangsri als de derde runner-up en Renita Veronica Pagano als de vierde runner-up.

Mag een afbeelding zijn van 1 persoon en binnen

In de laatste ronde van het vragengedeelte werd Anna gevraagd of ze maar één kans heeft om te doneren aan een betere gemeenschap, die ze zou steunen tussen Volksgezondheid, Onderwijs of Milieu, en waarom.

Anna koos voor 'Onderwijs', redenerend dat onderwijs fundamenteel is voor alle bronnen. Ze zei: “Of het nu gaat om het milieu, de volksgezondheid of iets anders, ze beginnen allemaal met onderwijs. Daarom zou ik willen dat alle betrokken afdelingen meer aandacht besteden aan het onderwijs. Omdat ik geloof dat onderwijs het land en de kennis van elk kind zal ontwikkelen. Dank je."

Anna is, ondanks de voornaam, honderd procent Thais en geen onbekende in een moeilijke opvoeding. Haar beide ouders waren vuilnisophalers in Bangkok en Anna werd gepest door klasgenoten die haar "Miss Garbage" noemden.

Wat een ommekeer heeft ze gehad.

Foto beleefdheid: Miss Universe Thailand

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media. 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij heeft ongeveer acht jaar in Pattaya gewoond als een fulltime inwoner, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/