Thailand's toonaangevende medische dienst om 'Wellness Tourism' te pushen om gezondheidsgedreven buitenlandse toeristen aan te trekken tijdens wellness-populariteit

Nationaal –

Volgens de rapporten van het Global Wellness Institute (GWI) zal het wellnesstoerisme zich naar verwachting herstellen en wereldwijd met 20.9 procent groeien na de Covid-19-pandemie, naar schatting meer dan 1 biljoen USD in 2024.

De GWI-rapporten zullen ook hoop geven aan het herstel van het toerisme in Thailand, aangezien het land een groot potentieel heeft om internationaal erkend te worden als het centrum van wellnesstoerisme, verklaarde Dr. Tanupon Wirunhakarun, Chief Operating Officer en directeur van BDMS (Bangkok Dusit Medical Services) Wellness, .

De directeur noemde ook eerdere toeristische ranglijsten dat Thailand door de GWI was geselecteerd als de 2e beste wellnessbestemming ter wereld en de 4e meest bezochte bestemming ter wereld door Visa Global Travel Intentions Study. Koh Samui werd ook gerangschikt als 4e 'Best Islands' door DestinAsian Magazine.

การท่องเที่ยวเชิงสุขภาพ - สุขภาพ

Dr. Tanupon zei: “We willen dat de BDMS Wellness Clinic een bedrijfsmodel wordt voor gezondheids- en recreatietoerisme dat de binnenlandse economie zal stimuleren na het einde van de pandemie, omdat we er sterk van overtuigd zijn dat Thailand het potentieel heeft om zichzelf te promoten als het centrum van wellnesstoerisme.”

“Dit vereist echter de medewerking van iedereen, alle afdelingen en alle partijen, waaronder ondernemers, wetenschappers, burgers, verhuurders, omwonenden en – het allerbelangrijkste – de overheid. Verschillende beleidsmaatregelen moeten met elkaar in overeenstemming zijn om ons land ertoe aan te zetten grotere groepen toeristen aan te trekken die streven naar een betere gezondheidsverbetering, zowel fysiek als mentaal.”

Hij vervolgde dat toeristen van gezondheidstoerisme 58 procent meer zouden uitgeven dan andere soorten toeristen, gemiddeld 5-6 duizend baht per bezoek. Om een ​​wellnesstoerisme te worden, moet Thailand een sterke 'medische' basis hebben voordat het 'wellness'-functies kan ontwikkelen.

Ariya Prasarttong-Osoth, president van het resort Celes Samui, zei dat het resort van Celes Samui zich ook heeft aangesloten bij de visie van BDMS Wellness om de wellnesskliniek op het eiland Samui uit te breiden. Het resort heeft behandelingen gegeven, gecertificeerd door het Ministerie van Volksgezondheid, voor zowel hotelgasten als inloopklanten om Wellness Toerisme te ondersteunen.

De behandeling omvat 1.) Preventieve Check-up, 2.) Vitaminen, Mineralen, Hormonen en Antioxidanten testen, 3.) Telomeer Lengtetesten om biologische leeftijd vast te stellen, 4.) Genetische testen, 5.) Natural Killer (NK) Celactiviteit tests, 6.) IV Vitamine-infuus, 7.) Gepersonaliseerde trainingsprogramma's, 8.) Geestelijk welzijnsprogramma, 9.) Gewichtscontroleprogramma, en 10.) Slaapwelzijnsprogramma.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Nee Meechukhun
National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.