Thaise premier neemt vrijdag deel aan de algemene vergadering van het Covid-19-centrum, mogelijk om het herstel van maskermandaten te bespreken

FOTO: vandaag plaatsen

Bangkok -

Premier Prayut Chan-O'Cha, als directeur van het Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA), zal op vrijdag 8 juli de algemene vergadering van de CCSA in het Santi Maitree Building, Government House, bijwonen.

De belangrijkste agenda omvat het rapport van het ministerie van Volksgezondheid over de huidige situatie van Covid-19 in het land en de trend van infecties, terwijl het ministerie van Toerisme en Sport, samen met het ministerie van Binnenlandse Zaken, de prestaties zal rapporteren nadat de grens volledig is geopend voor buitenlandse reizigers welkom te heten in het Koninkrijk.

Bovendien zullen tijdens de vergadering richtlijnen worden besproken voor het beheer van Covid-19 na de pandemie, zoals gerapporteerd door het ministerie van Volksgezondheid. Verschillende operationele centra zullen tijdens de bijeenkomst ook de resultaten van operaties, problemen en obstakels rapporteren, evenals suggesties om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen.

Het publiek anticipeert op de vraag of de CCSA het resultaat van het maskermandaat, nadat het ongeveer twee weken geleden is ingevoerd, zou bespreken, evenals het mogelijke herstel van maskermandaten, zoals voorgesteld door verschillende Thaise artsen en medische verenigingen, nadat openbare Anutin Charnvirakul eerder had verklaard dat het ministerie alle zorgen in overweging zou nemen en deze vrijdag een voorstel aan de CCSA zal doen.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

 

National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.