Gelukkige verjaardag aan Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Chulabhorn Krom Phra Srisavangavadhana van TPN Media

Nationaal –

Vandaag is het de 65e verjaardag van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Chulabhorn Krom Phra Srisavangavadhana, de jongste dochter van Hunne Majesteiten koning Bhumibol Adulyadej, koning Rama IX, en koningin Sirikit, de koningin-moeder van Thailand.

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses werd geboren op 4 juli 1957 in de Amporn Sathan Troonzaal van Dusit Palace. Ze studeerde af aan de Kasetsart University met een Bachelor of Science in Chemistry.

Omdat ze een doctor in de wijsbegeerte (toxicologie) ontving in Japan en postdoctoraal in Duitsland, is ze nationaal erkend als wetenschapper en een welwillende oprichter van de "Chulabhorn Foundation", die tot doel heeft wetenschap en technologie toe te passen om de levens van Thai te verbeteren. mensen.

The Pattaya News/TPN News wenst Hare Koninklijke Hoogheid een gelukkige verjaardag!

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/