7.2 miljoen buitenlandse toeristen, geleid door India, zullen naar verwachting tegen het einde van het jaar naar Thailand reizen na annulering van de 'Thailand Pass', schat Kasikorn Research Center

FOTO: Manager Online

Nationaal –

Het Kasikorn Research Center schat dat het aantal buitenlandse toeristen dat gedurende het jaar 2022 naar Thailand reist, 7.2 miljoen mensen zou bereiken nadat Thailand op 1 juli de registratie van de "Thailand Pass" had geschrapt.

Volgens het onderzoekscentrum zullen toeristen uit Oost-Aziatische landen de rest van dit jaar de meerderheid vormen op de toeristenmarkt in Thailand. Tegen het einde van 2022 zullen toeristen uit India naar verwachting de nummer één zijn op de toeristenmarkt van Thailand.

Met betrekking tot Europese toeristen zou de aanhoudende situatie tussen Rusland en Oekraïne, die nog niet is opgelost door een wederzijdse oplossing te vinden, ertoe leiden dat de markt van Russische en Oost-Europese toeristen gedurende de rest van het jaar zal herstellen, aldus het Centrum. Anders zou de situatie het toerisme blijven beïnvloeden.

Het Kasikorn Research Center benadrukte echter dat de omgevingsfactoren van het toerisme in Thailand twijfelachtig zijn. Exploitanten van toeristische bedrijven moeten ook nieuwe bedrijfsstrategieën plannen om te voldoen aan nieuwe eisen van buitenlandse toeristen na de periode na Covid-19, zoals het beheren van toeristische pakketten voor een langdurig verblijf om Europese toeristen met een hoge koopkracht aan te trekken.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Inschrijven
Nee Meechukhun
National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.