Vrouwelijke chauffeur omgekomen bij verkeersongeval nadat haar vrachtwagen in een vijver in het Kathu-district valt

Kathu, Phuket –

Een vrouwelijke chauffeur werd vanmorgen, 29 mei, dood aangetroffen nadat haar vrachtwagen in een vijver in het Kathu-district, Phuket, viel.

Ambtenaren van het politiebureau van Kathu en reddingsvrijwilligers arriveerden rond 6:20 uur ter plaatse op Phra Phu Ket Kaew Road. op zondag nadat ze op de hoogte waren gesteld van het auto-ongeluk. Bij aankomst werd een blauwe pick-up gevonden die in de vijver aan het zinken was en naar verluidt zat de bestuurder vast in het voertuig.

Een reddingskraan werd ingezet om de zinkende pick-up uit het water te tillen. Het lichaam van een 53-jarige Thaise staatsburger, die later werd geïdentificeerd als Chanpen Sombat, werd gevonden in de bestuurdersstoel. Het lichaam werd later overgebracht naar het Vachira Phuket Hospital voor autopsie.

Volgens het primaire onderzoek reed Chanpen vanaf Phuket Airport. Naar verluidt was de regen net gestopt toen ze met hoge snelheid langs de vijver reed, waardoor het voertuig naar verluidt de controle over het stuur verloor voordat het naar verluidt in het water viel, naar schatting 2-3 meter diep.

De politie van Kathu zou haar onderzoek voortzetten om de oorzaak van het incident te achterhalen door de nabijgelegen camera's te controleren en de familieleden en lokale getuigen van het slachtoffer te ondervragen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.