Jacht vliegt in brand voordat het kapseist op pier in Phuket – VIDEO

Phuket -

Een jacht vloog vanmiddag (23 april) in brand voordat het kapseisde op een pier in het district Thalangrd).

Officieren van het Phuket Marine Department werden om 1:00 uur op de hoogte gebracht van de jachtbrand op een pier in het subdistrict Mai Khao.

Ze kwamen ter plaatse en ontdekten dat het jacht in de zee bij de pier zwaar in brand stond. Op het jacht werd niemand aangetroffen en na lange tijd was de brand eindelijk onder controle. Er werden geen gewonden gemeld.

Het jacht was zwaar beschadigd door de brand voordat het kapseisde, met delen van het jacht nog steeds zichtbaar boven het water. Andere jachten op de pier werden tijdens de brand verplaatst uit zorg voor het vuur dat mogelijk zou overslaan naar andere zeevoertuigen.

Om het water rondom het gezonken jacht te omringen wordt preventief materiaal gebruikt om eventuele olielekkage te voorkomen. In dit stadium werden echter geen olielekken gevonden.

De forensische politie van Phuket zet haar onderzoek voort om de oorzaak van de brand te vinden. Bij het ter perse gaan waren ze nog steeds bezig de eigenaar te lokaliseren en de oorzaak van de brand te achterhalen.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.