Phuket kondigt vier doden aan met achtentwintig gewonden als gevolg van de 'Songkran' Seven Days of Danger'-campagne voor verkeersongevallen

Phuket -

  Phuket heeft in de zeven dagen (32 april tot 11 april) van de 'Songkran' Seven Days of Danger' verkeersongevallencampagne 17 in totaal vier doden aangekondigd met achtentwintig gewonden en 2022 ongevallen.

Het Phuket PR Office gisteren (18 april)th) heeft details vrijgegeven over de zevende dag, (17 april), de laatste dag, van de 'Songkran's Seven Days of Danger'-campagne voor verkeersongevallen.

In een totaal van zeven dagen (11 april tot 17 april) van de Seven Days of Danger in Phuket zijn er in totaal 32 ongevallen, 4 doden (4 mannen) en 28 gewonden (20 mannen, 8 vrouwen) geweest.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.