Thai Transport Company zegt klaar te zijn voor de verwachte massale terugkeer van mensen naar Bangkok na Songkran

FOTO: Siambusiness News

Nationaal –

  De Transport Company of Thailand maakt voertuigen klaar voor de naderende reizen terug naar Bangkok en meldt dat 70,000 mensen zijn teruggekeerd naar hun eigen provincies voor het Songkran Thai New Year Festival op 12 april.   

Gisteren, 13 april, onthulde de heer Sanlak Panwattanalikit, algemeen directeur van de Transport Company Limited, bijna: 70,327 mensen hadden tot nu toe gebruik gemaakt van hun vervoersdiensten met een geregistreerde 3,031 reizen vanuit Bangkok (ongeveer 42,769 passagiers) en 2,888 reizen naar Bangkok (ongeveer 27,558 mensen). Hij zei ook dat er nog steeds voertuigen stand-by zouden staan ​​voor degenen die naar provincies in de buurt van Bangkok wilden reizen, zoals Nakhon Ratchasima, Kanchanaburi, Saraburi en Chonburi.           

Op 16-18 april, De heer Sanlak verwacht gemiddeld 38,000 passagiers per dag te zien, dus het bedrijf bereidt momenteel zijn voertuigen voor om passagiers te accepteren. Passagiers worden aangemoedigd om vooraf een ticket te boeken via de E-Ticket-applicatie en de website van Transport Company Limited om een ​​sociale afstand te bewaren. Eventuele vragen kunnen worden gericht aan 1490 (24 uur).

Om te voldoen aan de preventieve Covid-19-regelgeving, zullen alle chauffeurs snelle Covid-19-tests ondergaan, evenals drugs- en alcoholtests. 

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/