Phuket houdt exclusief Water Festival 2022 onder het concept van Songkran in subtiele en traditionele aspecten

Phuket -  

  De openingsceremonie van het exclusieve Phuket Water Festival vond gisteren plaats met de bedoeling Songkran in zijn ware, traditionele aspect te laten zien.

Gisteren, 11 april, zat de vice-gouverneur van Phuket, de heer Phichet Panaphong, de openingsceremonie voor van het Water Festival 2022, dat gezamenlijk werd gehouden in naam van de gemeente Phuket, Pracharath Rak Samakkee Social Enterprise en Thai Beverage Public Company Limited. De bedoeling van dit evenement was om Songkran in zijn verrukkelijke, traditionele perspectief te presenteren aan internationale toeristen.Professionele fotografen en gewone mensen werden uitgenodigd om deel te nemen aan een fotowedstrijd met als thema "Discover Phuket" op dit evenement. Bovendien waren er verschillende stands opgesteld in de klokkentoren en het Peranakannitat Museum om kunstwerken van studenten te tonen aan de deelnemers die geïnteresseerd waren in het ervaren van een andere kant van Songkran.Gisteren woonde mevrouw Manita Duangkham Farmer, Miss Thailand 2022, ook het evenement bij met verschillende andere Thais en buitenlanders. Het evenement was een groot succes in het aantrekken van toeristen en het genereren van inkomsten voor de lokale bevolking in het gebied.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op [e-mail beveiligd]

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.