Phuket verwacht tijdens Songkran 3 miljard baht aan inkomsten uit toerisme te genereren, zegt een regeringswoordvoerder

Phuket - 

  Een woordvoerder van de Thaise regering schatte dat tijdens Songkran meer dan 3 miljard baht aan inkomsten uit het toerisme naar Phuket zou vloeien, zoals blijkt uit de stijgende bezettingsgraad.

Thanakorn Wangboonkongchana, de woordvoerder van de regering, heeft vandaag, 12 april, onthuld dat sinds premier Prayut Chan-o-cha op 1 juli het Phuket Sandbox-project lanceerde, het totale aantal toeristen dat door dit project is gegaan 445,801 is. van 8 april.

En tijdens het Songkran/Water Festival op 13-17 april is de bezettingsgraad in Phuket gestegen met 44.46% voor de beschikbare 70,000 kamers. Bovendien wordt verwacht dat de bezettingsgraad 60% zal overschrijden, omdat de meeste Thaise bezoekers de voorkeur geven aan een last-minute boeking met een gemiddeld verblijf van 2.49 nachten. Volgens de Tourism Authority of Thailand zal dit in totaal 3,241.26 miljard baht opleveren van 188,245 Thaise en buitenlandse bezoekers. Thanakorn zei dat Phuket ook een exclusief waterfestival zal organiseren onder het concept van "River and Clear Sky" op 11-12 april op het grasveld rond de Chartered Intersection, Peranakan Phuket Museum en Talat Yai Derm Police Station om Phuket te promoten toerisme tijdens Songkran.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

Inschrijven
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.