Phuket-vrouw probeert de 6,419 meter hoge Himalaya-piek te beklimmen om geld in te zamelen voor zwerfdieren

Al het ingezamelde geld gaat naar straatdieren.

Inwoner van Phuket en medewerker van de Soi Dog Foundation, Yanisa Kingmala-Beven, zullen in april proberen de 6,419 meter hoge berg Chulu West in de Annapurna Range van de Himalaya te beklimmen om geld in te zamelen voor de non-profitorganisatie voor dierenwelzijn.

Yanisa met reddingshond Gi op een trainingssessie in de heuvels van Phuket.
Yanisa en Rohun trekken 24 dagen door de Himalaya.

Yanisa, 51, een vrijwilligerscoördinator bij Soi Dog's Phuket Sanctuary sinds 2018, hoopt samen met haar man, Rohun, 65, de uitdaging aan te gaan om het bewustzijn van de zieke, verlaten en dakloze straathonden en -katten van Thailand te bevorderen en te helpen bij het opvoeden van vitale geld voor het goede doel. De 21-daagse trektocht en uitdaging om een ​​Himalaya-piek van 6,000 m te beklimmen is aanzienlijk gezien de extreme hoogte en de ernstige risico's die ermee gepaard gaan. De toppoging omvat het oversteken van een gevaarlijk steile en smalle besneeuwde bergkam, met aan weerszijden een hoogteverschil van duizenden meters.“Ik heb erg veel zin in de expeditie en zal proberen de top te bereiken als ik kan”, zegt Yanisa. "Ik hoop dat mensen in Phuket en in heel Thailand, met name dierenliefhebbers, ons zullen volgen op onze Facebook-uitdaging voor inzamelingsacties, omdat we zoveel mogelijk geld inzamelen."

De trektocht begint op 27 april vanuit Kathmandu in Nepal en eindigt rond 20 mei, afhankelijk van de weersomstandigheden op de hoogte.

Om de beklimming en de dieren die zullen profiteren van het ingezamelde geld te steunen, kunt u Yanisa en Rohun sponsoren op een van deze donatielinks;
Facebook - https://www.facebook.com/donate/353756103334374/353761036667214
Soi Dog-website - https://links.soidog.org/MountainClimbChallenge

Extra informatie;
Naam Facebook-pagina: Rohun en Yanisa's inzamelingsactie voor Soi Dog Foundation
Contact: Rohun Beven / [e-mail beveiligd] /M: 096 654 7925

Het voorgaande is een persbericht gepubliceerd met volledige toestemming en autorisatie van de organisatie(s) vermeld in het PR-materiaal en TPN-media. De uitspraken, gedachten en meningen van de bij het persbericht betrokken organisatie zijn geheel van henzelf en hoeven niet per se die van TPN media en haar medewerkers weer te geven.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.