Gezochte verdachten in Phuket die naar verluidt betrokken waren bij online gokken gearresteerd met miljoenen baht contant en eigendommen

Phuket -

Twee gezochte verdachten in Phuket die naar verluidt betrokken zijn geweest bij een online gokring zijn gearresteerd met meer dan drie miljoen baht in contanten en er is voor miljoenen baht aan eigendommen in beslag genomen.

De commandant van de politie van Regio 8, luitenant-generaal Amphon Buarapphon, maakte de arrestatie vandaag (6 april) bekend aan de lokale pers.th).

Ze hebben twee verdachten uit Phuket gearresteerd, één die werd geïdentificeerd als de heer Nirawit Jantaphoon uit Chiang Rai. Hij werd gearresteerd in Chiang Mai en de heer Somsak Chengthong van Prachuap Khiri Khan, die werd gearresteerd in Prachuap Khiri Khan.

Bij hen werd meer dan drie miljoen baht in contanten en voor miljoenen baht aan eigendommen in beslag genomen. Ze werden beiden beschuldigd van het illegaal exploiteren van online gokken.

Luitenant-generaal Amphon vertelde de verslaggevers van Phuket Express: “Deze twee verdachten waren beide betrokken bij online gokken. Online gokken leidde tot veel misdaden in Phuket en Thailand, zoals goudroof en diefstal. We zetten onze missie voort om online gokken en misdaden aan te pakken.”

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.