UPDATE - Vermiste Iraanse toerist vandaag dood gevonden in Phangnga na 19 uur zoeken

Phangnga –

  Een Iraanse toerist die gisteren vermist werd tijdens wildwatervaren, werd dood aangetroffen na 19 uur zoeken.

Vorige verhaal KLIK HIER OM TE LEZEN: Gisteren, op 29 maart, waren vijf buitenlandse toeristen en twee roeiers aan het wildwatervaren toen de boot plotseling in aanvaring kwam met een grote rots, het evenwicht verloor en tegen een brugfundering aanreed voordat hij omsloeg. Het been van meneer Bahzad (de vermiste) raakte verstrikt in een touw dat tussen de rotsspleet zat. Toen de roeiers hem echter eenmaal los konden trekken, werd hij plotseling weer weggespoeld door een sterke stroming en verdween.

UPDATE: Rond 10.00 uur vandaag, 30 maart, werd de heer Bahzad Alireza Mogmadoamyar, een Iraanse 42-jarige, dood aangetroffen in de rivier na bijna 19 uur zoeken. Volgens rapporten zat zijn lichaam vast tussen rotsen en takken en droeg hij alleen een rode korte broek. De agenten hadden zijn lichaam naar het Phangnga-ziekenhuis gebracht om verder te gaan met autopsie.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Afbeelding na berichtinhoud
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.