Iraanse toerist vermist nadat vlot kapseisde tijdens wildwaterraften in Phangnga

Phangnga-

Een Iraanse toerist ging gisteren wildwatervaren in Phangnga, kapseisde en werd vermist, zo maakten de autoriteiten vanmorgen bekend aan de bijbehorende pers.

Op 3 maart omstreeks 00:29 uur ontving officier Ekachai Siri een melding van een gekapseisde boot met een vermiste toerist op een raftplek in Ban Song Phraek, district Muang, Phangnga. De naam van de vermiste toerist werd later onthuld als Mr. Bahzad Alireza Mogmadoamyar, een 42-jarige Iraniër die op 24 maart een kamer boekte in een hotel in Phuket met zijn vrouw en op 31 maart zou uitchecken voordat het kapseizen plaatsvond. Volgens berichten waren vijf buitenlandse toeristen en twee roeiers aan het raften toen de boot plotseling in aanvaring kwam met een grote rots, het evenwicht verloor en tegen een brugfundering aanreed voordat hij kantelde. Het been van meneer Bahzad raakte verstrikt in een touw dat tussen de rotsspleet zat. Toen de roeiers hem echter eenmaal los konden trekken, werd hij plotseling weer weggespoeld door een sterke stroming en verdween. Op dit moment is het reddingsteam momenteel naar hem op zoek, maar recente rapporten zeggen dat het reddingsvest van de man per ongeluk uitgleed terwijl zijn been vastzat.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

 

Afbeelding na berichtinhoud
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.