Phuket Sandbox verdient meer dan 50 miljard baht sinds het vorig jaar voor het eerst werd gelanceerd, meldt de Phuket Tourism Authority of Thailand   

Phuket-

  De directeur van het Phuket-kantoor van de Tourism Authority of Thailand (TAT) heeft aangekondigd dat: tHet programma "Phuket Sandbox" heeft sinds de lancering in 50 meer dan 400,000 miljard baht ontvangen van 2021 toeristen die in Phuket zijn aangekomen.

  De directeur van het TAT Phuket-kantoor, Nanthasiri Ronnasiri, onthulde via een radiokanaal dat sinds Phuket het Phuket Sandbox-programma op 1 juli 2021 heeft gelanceerd, tot heden (8 maanden in totaal), het bijna 50 miljard baht aan inkomsten heeft ontvangen van 400,000 toeristen die Phuket bezoeken. Ze voegde eraan toe dat er ongeveer 70,000 overzeese kamerreserveringen zijn en dat de gemiddelde nachten die toeristen in Phuket doorbrengen twaalf nachten zijn voordat ze naar een andere bestemming reizen. Dit alleen al genereert Phuket een direct inkomen van 21 miljard baht.

 

Bovendien zei de Phuket TAT-directeur dat het programma nog steeds een continue stroom van nieuwe bezoekers ontvangt en nu willen ze de nadruk leggen op het overtuigen van meer binnenlandse toeristen naar Phuket door een roadshow te organiseren in Udon Thani, waar Thaise mensen comfortabel naar Phuket kunnen vliegen.

De gouverneur van Phuket, Narong Woonciew, verklaarde aan het einde dat de economie van Phuket vooruitgaat, maar geeft ook toe dat het nog steeds niet zo goed is als voor de pandemie. 

   

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.