Grote drugsdealer gearresteerd in Phuket met 1.4 kilo crystal methamfetamine en pillen

Phuket -

Een grote drugsdealer is in Phuket gearresteerd met 1.4 kilo crystal methamfetamine en 164 methamfetaminepillen.

Het politiebureau van de grenspolitie maakte de arrestatie gisteren (15 maart) bekend aan de lokale persth). Deze week hebben ze de heer Weerapong Wongkaewmoon (28) uit Lampang gearresteerd. Hij werd gearresteerd voor een appartement in het Mueang Phuket District.

Bij hem werden 1.4 kilo crystal methamfetamine en 164 methamfetaminepillen in beslag genomen.

De arrestatie kwam nadat de politie eerst kleinere drugsdealers in zijn netwerk had gearresteerd voordat ze hun onderzoek voortzetten en hem arresteerden.

Hij wordt beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen. Weerapong heeft naar verluidt de aanklacht toegegeven.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

 

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.