Juridische kwesties, correctieverzoeken en contactpersonen voor persberichten

We hebben deze extra pagina gemaakt voor contactpersonen voor juridische zaken en persberichten.

Juridische/onderzoeksrapportageverzoeken

-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=—=-=-=-

We krijgen vaak verzoeken om rapportage in onderzoeksstijl waarbij de ene partij een geschil heeft met een tweede partij, zoals een particulier, verhuurder, buurman, overheidsinstantie/afdeling/wetshandhavers of bedrijf en wenst dat wij hierbij betrokken worden en een artikel over hun slechte ervaring of de situatie.

Als algemeen redactioneel beleid doen we niet aan onderzoek/onthulling/geschillen/rapportage.

Om verschillende redenen, met name de strikte Thaise wetten inzake laster en smaad, kunnen we geen nieuws in de stijl van een geschil publiceren zonder de juiste politierapporten en rechtbankpapieren van beide betrokken partijen, en de instemming van beide partijen, die de kwestie vergezellen. We zijn ook geen journalisten in onderzoeksstijl om de voorafgaande redenen. In Thailand is laster en smaad een CRIMINEEL, geen burgerlijk misdrijf, en daarom bemoeien de meeste media zich niet met rapportages in onderzoeksstijl.

We stellen echter graag een advocaat voor om te helpen en we kunnen "misschien" wat advies geven over welke stappen wettelijk moeten worden genomen om de situatie online te veranderen als "naming and shaming" voor een negatieve ervaring, terwijl dit in veel gevallen gebruikelijk is. westerse landen en media, kunnen in Thailand grote juridische problemen veroorzaken vanwege hun complexe en strikte wetten rond laster en smaad. We streven er ook naar om onze 'neutrale' houding te handhaven, wat betekent dat betrokkenheid bij complexe geschillen tussen individuen, bedrijven of entiteiten dat zou kunnen compliceren. We zijn onder geen enkele omstandigheid betrokken bij klachten over geluidsoverlast tussen buren en adviseren om klachten in te dienen bij het gemeentehuis, de politie en een advocaat met de onderstaande opties.

We kunnen u een kwaliteitsadvocaat aanbevelen die lokaal is in het Pattaya-gebied voor inwoners en geschillen van Pattaya, maar die ook inwoners van Phuket kan adviseren. Of, je kunt ons mailen voor wat advies, maar onthoud de bovenstaande informatie in termen dat we over het algemeen geen geschillen onderzoeken of artikelen publiceren waarin onderzoeksrapportage als algemene regel wordt gebruikt. Als u contact wilt opnemen met onze advocaat, bezoek dan deze pagina:

https://thephuketexpress.com/our-partner-lawyer/

Persbericht verzoeken

-=-=-=-=-=-=-==-=-=—=-=-=-=

Als u een persbericht voor ons heeft over uw bedrijf, liefdadigheidsinstelling of evenement dat gerelateerd is aan Thailand, overwegen we het om het voor u te publiceren als we denken dat het relevant is voor ons publiek. Stuur ons een e-mail naar:

[e-mail beveiligd]

en geef het verzoek Persbericht een titel, gevolgd door de naam van uw bericht. Meestal hebben we binnen 24 uur een antwoord, we KUNNEN echter GEEN antwoord op elk persbericht garanderen en kunnen niet garanderen dat elke inzending wordt gepubliceerd.

U kunt onze persberichtenpagina bekijken door hier op deze tekst te klikken.

Houd er rekening mee dat we over het algemeen geen persberichten in 'gofundme'-stijl accepteren voor particulieren of oorzaken vanwege mogelijke juridische problemen. Een publicatieverzoek voor een liefdadigheidsartikel moet de juiste papieren en documentatie bevatten waaruit blijkt dat het goede doel een vergunning heeft en legaal is in Thailand. Als u wilt dat uw bedrijf wordt geadverteerd op onze website en sociale mediakanalen, bekijk dan hier onze advertentiepagina:

Wilt u met uw bedrijf of evenement in Phuket honderdduizenden potentiële klanten bereiken? Hier is hoe!!

Correctie-/verwijderingsverzoeken

-=-=-=-=-=-=-=-====-=-=-=-==-=–=-=

Voor verzoeken tot verwijdering of correctie van artikelen kunt u een e-mail sturen naar:

[e-mail beveiligd]

. Ons correctiebeleid vindt u hier: https://thephuketexpress.com/corrections-policy/. Over het algemeen verwijderen we geen artikelen, maar als er een mogelijk juridisch of dringend probleem is, neem dan contact op met onze partneradvocaat via de bovenstaande link. Als het een speciaal persoonlijk verzoek of een speciale kwestie is, zullen we dit in overweging nemen via onze primaire e-mail hierboven. Een verzoek is geen garantie dat een artikel wordt gewijzigd of verwijderd als de informatie als correct werd beschouwd. Alle verdachten in misdaadgerelateerde artikelen worden als onschuldig beschouwd totdat hun schuld in een rechtbank is bewezen en verklaringen in deze artikelen worden beweerd of beschuldigd door wetshandhavers of genoemde relevante partijen, geen feitelijke verklaring, beschuldigingen of beschuldiging door The Pattaya News Co. Ltd. Geschillen met verklaringen van die instanties, met name met betrekking tot wetshandhaving, moeten worden voorgelegd aan die relevante instanties en niet aan The Pattaya News Co. Ltd.

Opmerking: als u zich wilt afmelden voor onze nieuwsbrief, moet er een directe link onderaan uw dagelijkse nieuwsbrief staan ​​met de tekst Wijzig uw abonnement, ga dan naar beneden en klik op annuleren. U kunt zich hier afmelden. Klik hier als u meldingen/waarschuwingen over artikelen op uw computer wilt uitschakelen. Als je nog steeds hulp nodig hebt, e-mail ons dan op:

[e-mail beveiligd]