Vertrekken/verhuizen van/naar Pattaya, Thailand? Wij kunnen helpen!!

2020 was een moeilijk jaar voor velen, ook voor de inwoners van Pattaya. De Pattaya News heeft het hele jaar door aandacht besteed aan het effect dat de Covid-19-pandemie heeft gehad op het leven van veel mensen en helaas omvat dat ook het feit dat velen om verschillende redenen hebben besloten Pattaya en/of Thailand te verlaten en naar huis terug te keren, hetzij in het buitenland of elders in Thailand.

Dat kan natuurlijk een hele klus zijn.

Onze vrienden bij Move Easy Relocations kunnen echter helpen met deze taak en het proces probleemloos maken, wat gemoedsrust geeft voor moeilijke overgangen. Bovendien, voor degenen die terugkeren naar Thailand na langere perioden van afwezigheid vanwege grensbeperkingen en sluitingen, kan Move Easy Relocations hier ook helpen met uw verhuisbehoeften.

Move biedt een verscheidenheid aan opties voor hun waardevolle klanten, waarvan er hieronder enkele zijn gekozen voor onze lezers die mogelijk aan uw behoeften voldoen:

 

Internationale verhuizing
Taxateur

De IME neemt wat basisinformatie op, zoals volume, ophaal- en afleverlocaties, en geeft in realtime een geschat kostenbereik voor uw verhuizing. Gebruik deze tool om een ​​globaal idee te krijgen van wat uw verhuizing gaat kosten.

 

Thailand-pakket
& Beweging

Voor thuis- en kantoorverhuizingen in Thailand krijgt u direct een prijs met TPM. We hebben eenvoudige "2-man-en-een-truck"-services en volledige verhuisservices. Check de tool hier voor een vrijblijvende offerte!

Hier is wat meer informatie over onze vrienden bij Move:

  • Volledig in staat: MOVE is een onderdeel van 8PL Co., Ltd., een full-scope logistiek dienstverlener geregistreerd in Thailand. 8PL levert diensten waaronder lucht- en zeevracht, trucking, douaneafhandeling, formaliteiten, warehousing en andere logistieke diensten. Klik hier voor meer informatie over 8PL.
  • Wereldwijd: MOVE is gespecialiseerd in persoonlijke verhuizingen, een aanzienlijk complexe subset van internationale expeditie. Door ons netwerk van wereldwijde partners kunnen we snelle en efficiënte deur-tot-deur service bieden van en naar waar ook ter wereld – over zee, door de lucht of over land.
  • Gezinsgericht: Als een expat familiebedrijf in Thailand, begrijpen we hoe ingewikkeld en stressvol verhuizen kan zijn. Onze belofte is aandacht voor detail, trouwe service en om er alles aan te doen om uw verhuizing ongecompliceerd en stressvrij te maken.

Hier zijn slechts enkele van de uitstekende diensten die ze bieden:

  • Thuisverhuizing: We pakken uw persoonlijke bezittingen en meubels in, van schoenen tot kroonluchters. U kunt zo veel of zo weinig toezicht houden als u wilt. Samen kiezen we een routing en vervoerder die bij jouw wensen passen. We kunnen het uitpakken op bestemming regelen of in de opslag zetten totdat u klaar bent om te verhuizen.
  • Verhuizing kantoor/winkel: Het verplaatsen van een bedrijf vereist het zorgvuldig inpakken en indexeren van dozen, zodat u weet wat waar aan de andere kant gaat. Het verpakken van kantoorapparatuur heeft speciale zorg nodig om schade tijdens het transport te voorkomen. Mogelijk heeft u aan beide kanten zwaar hijswerk of overmaats binnenlandtransport nodig.
  • Inpakken en opslaan: Eindbestemming nog niet zeker? Geen probleem. We kunnen uw eigendom inpakken (met optionele weersbestendigheid) en opslaan totdat u klaar bent om te verzenden. Korte, lange termijn, overdekte en externe opslag is beschikbaar, en u kunt er zeker van zijn dat uw eigendom veilig en volledig verzekerd is.
  • Speciale gevallen: Moet u uw jacht van de Andamanse Zee naar de Golf slepen? Tijdelijke toegang nodig voor uw wereldtoerwagen? Zijn uw spullen gestrand door de COVID-19-noodsituatie? Wij zijn hier om u te helpen uw spullen te krijgen waar ze moeten zijn met een minimum aan gedoe.

Het proces van verhuizen hoeft niet pijnlijk te zijn, ook al kunnen de redenen complex en gevarieerd zijn. Laat onze favoriete verhuispartner en vrienden bij Move u door het proces helpen en neem vandaag nog contact met hen op voor een offerte, om uw vragen te beantwoorden en u door het proces te helpen.

Klik hier om nu contact op te nemen met Move!