Correctiesbeleid

Ons correctiebeleid

The Pattaya News Co Ltd. (moederbedrijf van The Phuket Express) gelooft in transparantie, integriteit en eerlijkheid. Daarom zal The Pattaya News alle fouten onmiddellijk corrigeren. Eerlijke en volledige informatie vertegenwoordigen twee belangrijke waarden in de journalistieke wereld, en wij zijn van mening dat nauwkeurigheid even essentieel is.

The Pattaya News is erop gericht zijn lezers te informeren wanneer het een fout heeft gemaakt (ongeacht de grootte van de fout), de ernst van de fout over te brengen en de juiste informatie te verstrekken zodra de fout onder onze aandacht wordt gebracht.

Wanneer er een fout wordt gedetecteerd in een artikel, gaat The Pattaya News direct aan de slag om de juiste informatie te vinden en de correctie waar mogelijk duidelijk in het artikel weer te geven. De correcties omvatten:

  1. De juiste informatie.
  2. Wat oorspronkelijk werd gepubliceerd, was onjuist.
  3. De datum (en tijd, indien beschikbaar) waarop de wijziging heeft plaatsgevonden.

Wanneer fouten niet kunnen worden gewijzigd in de inhoud van een artikel, worden correcties duidelijk weergegeven in de laatste alinea van de nieuwsinhoud. In plaats van de inhoud die een fout bevat volledig te verwijderen, bieden we verduidelijking en geven we onze fouten toe om de transparantie te behouden.

Als je een fout hebt gevonden, of denkt dat er iets niet klopt, stuur ons dan een e-mail naar:

[e-mail beveiligd]

.