Wilt u met uw bedrijf of evenement in Phuket honderdduizenden potentiële klanten bereiken? Hier is hoe!!

 

Het-Phuket-Express-Logo-Klein

Opmerking: The Phuket Express is een divisie van TPN Media en The Pattaya News Co. Ltd.

 

Wilt u bij ons adverteren en honderdduizenden potentiële klanten bereiken in het Thais en Engels?

Bel ons nu met al uw vragen: 0889272454

Verkoop/reclame/marketing: 0889272454, Facebook messengerof [e-mail beveiligd]

Klik hier om meer over ons te weten te komen.

ONTVANG NU EEN OFFERTE, bespaar tijd bij het lezen en vul het onderstaande formulier in:

Wilt u dat wij uw evenement of aanstaande functie op onze lokale markt promoten of bijwonen? Wilt u dat ons videoteam uw evenement filmt en publiceert op het nieuws? Wilt u dat ons fototeam een ​​professionele fotoshoot doet voor uw bedrijf of producten?

Wilt u dat wij een advertorial/artikel of video op maat voor uw bedrijf schrijven?

Wilt u dat onze medewerkers uw locatie bezoeken voor LIVE Facebook-video's of nieuwsberichten en uw bedrijf helpen beïnvloeden?

Wilt u banners of advertenties op onze website of video's hebben en elke maand honderdduizenden kijkers in de omgeving van Phuket bereiken?

Wilt u dat wij dagelijks over uw bedrijf praten op onze Youtube, Tiktok en Facebook Video's in het Engels of Thais bekijken en promoten?

Wilt u dat wij uw promoties, flyers, evenementen, specials of ander materiaal delen op onze socialemediakanalen in het Engels en/of Thais en mogelijk honderdduizenden mensen bereiken?

Wilt u leadgeneratie voor uw bedrijf van de tienduizenden dagelijkse nieuwslezers van Pattaya, velen van hen LOKALE inwoners?

We horen graag van u!

We bespreken graag met u uw individuele behoeften en bespreken de totale kosten via e-mail op: [e-mail beveiligd], bel naar 0889272454, of via onze Facebook-messenger. We kunnen ook een persoonlijke ontmoeting regelen en hebben zowel Thaise als buitenlandse medewerkers die met u kunnen praten In jouw taal.

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar op basis van het type promotie, banner, artikel, evenementsponsoring of algemene digitale reclame. Een gedeeltelijke lijst staat hieronder.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw evenement of bedrijf door ons dekken!

Wij zijn de snelst groeiende nieuwsbron in Pattaya, die nu vanaf 2022 Phuket binnenkomt, en een merk hebben opgebouwd voor het ontvangen van het lokale en regionale nieuws waar JIJ als eerste om geeft.

We hebben meer dan 500,000 lezers aan de Thaise kant van het nieuws en ongeveer 175,000 vanaf augustus 2022 aan de Engelse kant van ons tweetalige nieuws. Dit zijn allemaal lokale en regionale bewoners en frequente bezoekers. Onze gecombineerde websites gemiddeld honderdduizenden kijkers per maand, we zijn blij om de gegevens persoonlijk te laten zien aan geïnteresseerde adverteerders.

We hebben ook een dagelijkse nieuwsbrief die vanaf augustus 2022 ongeveer 15,000 voornamelijk lokale inwoners bereikt, en een waarschuwingssysteem voor elk gepubliceerd artikel dat momenteel ongeveer 26,000 mensen bereikt en groeit.

We richten ons alleen op het nieuws dat belangrijk is voor de mensen in de stad. We zijn gericht op het ondersteunen van onze lokale gemeenschap en het leveren van onbevooroordeelde en feitelijke nieuwsartikelen over wat er in de stad gebeurt. We hebben ook een mediakant, Pattaya Unplugged, waar we uw bedrijf hier kunnen vermelden en promoten: www.Pattayaunplugged.com

Voor een offerte en het beste actieplan om uw bedrijf te promoten, kunt u het formulier invullen of een e-mail sturen naar: [e-mail beveiligd] wij kunnen de beste oplossing voor u vinden. U kunt ons ook bellen op 0889272454.

Voor een maandelijks bedrag kunnen we je promoten op onze FB-pagina, FB-groep, website, Twitter, Youtube, Instagram, Tiktok, Tumblr, Parler, Instagram, Pinterest en LINE. Een lijst van het grootste deel van ons online bereik vindt u hier.

Disclaimer: we accepteren geen advertentieverzoeken voor services die illegaal zijn in Thailand, zoals gokken, loterijen en casino's, via internetapotheken, alcohol, cannabis (inclusief CHB) of tabak, marketingprogramma's op meerdere niveaus, of entertainmentdiensten voor volwassenen. We accepteren ook geen advertenties van politieke entiteiten, religieuze organisaties of investeringsprogramma's/cryptocurrencies/snel rijk worden-programma's, enz. We zijn ook niet geïnteresseerd in SEO-sollicitatieservices, Facebook-'paginaverhuur' en gesponsorde of gastposts die niet gerelateerd aan Thailand en onze lezers. Voor informatie over persberichten, klik hier.

 

We hebben een groep genaamd "The Pattaya News Discussion and Social Group" die erg snel groeit en meer dan 19,200 leden heeft (augustus 2022)
https://www.facebook.com/groups/438849630140035/

We kunnen ook aangepaste advertorials, video's, foto's maken, uw evenementen promoten, LIVE-video's, alles wat u maar wilt of nodig hebt!

Tenslotte we hebben ook contractdeals beschikbaar met kortingen voor deals op langere termijn. Houd er rekening mee dat we eenmalige evenementen, het delen van sociale media, video's en advertorials aanbieden voor betaalbare prijzen, blijf naar beneden scrollen op de pagina. Verschillende bedrijven kunnen verschillende behoeften hebben en hoewel de onderstaande prijzen "algemeen" zijn, kunnen ze variëren op basis van verschillende factoren. We raden u ten zeerste aan om met onderstaande aanbiedingen een idee te krijgen van wat u zoekt en vervolgens contact met ons op te nemen.

 

 

Advertentiesets beschikbaar, 2022

Adverteren op sociale media, delen

Voor slechts 500 baht, zullen we uw flyer, promo, zakelijke aanbieding of vergelijkbaar item delen op ons sociale-medianetwerk, waaronder Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr, TikTok, YouTube-social-mediagroepen en meer. Dit is een eenmalig deel en aanbieding perfect voor promo's, we bespreken graag overeenkomsten voor het regelmatig delen van een bedrijf die in prijs kunnen verschillen als u contact met ons opneemt.

Advertorials/Gesponsorde artikelen/Bedrijfskenmerken/Vermeldingen op onze sociale media:

Beginnend bij 3000 THB voor elke advertorial, professioneel geschreven door ons (of door jou, als je dat liever hebt) en regelmatig gepost op al onze websites en sociale media-feeds, waaronder Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr, Pinterest en Flipboard. Neem contact met ons op voor wat u zoekt in termen van lengte van artikel en delen, links, context, enz. Dit omvat een permanente vermelding op www.pattayaunplugged.com 

Deze prijs is inclusief meerdere aandelen op onze sociale-mediapagina's gedurende een periode van 30 dagen, waaronder de Engelse en Thaise pagina's The Pattaya News, The Phuket Express, TPN National, Pattaya Unplugged, evenals onze Twitter, Instagram, Tumblr, Pinterest, Flipboard en Youtube indien van toepassing. 

Dankzij onze hoge SEO heeft u ook sterke zoekmachineresultaten voor uw bedrijf zodra een artikel is gepubliceerd, lang nadat het artikel is gepubliceerd.

Breng uw bericht naar buiten en neem vandaag nog contact met ons op via e-mail op [e-mail beveiligd], stuur ons een bericht op Facebook op https://web.facebook.com/Thepattayanews/ of bel onze marketing/reclame/branding coördinator. Wij spreken vloeiend Engels en Thai.

0889272454- Coördinator marketing/reclame

 

Wilt u dat wij uw evenement bijwonen of promoten? Wilt u dat ons professionele video/foto team een ​​video/foto's maakt voor uw bedrijf?

Vanaf 5000 baht voor evenementpromotie gedurende 30 dagen/een maand. (Dit omvat het creëren van een evenement op onze sociale media-pagina's, het regelmatig maken of delen van uw flyer voor uw evenement met onze lezers, het bespreken van het evenement op onze dagelijkse Engelse en Thaise YouTube-, Facebook- en Tiktok-video's en een advertorial voor de evenement op onze nieuws- en Pattaya Unplugged-pagina's in het Engels en Thais.)

Het bijwonen van uw evenement, het filmen van aangepaste video's, het maken van professionele foto's, LIVE-video's op onze nieuws- en sociale media, interviews, het hosten van het evenement kan ook worden verzorgd, bel of e-mail rechtstreeks voor vragen, aangezien de prijzen kunnen verschillen afhankelijk van de grootte van het evenement en de gevraagde service. Wij maken graag professionele video's tegen lage kosten!

Voor videoprijzen moet u rechtstreeks contact met ons opnemen om de schaal en het type bedrijf te bespreken. We hebben een volledig professioneel in-house video- en fotoproductieteam. 0889272454

Wilt u direct banners of advertenties op onze website? Zie onze lijsten hieronder. We bieden ook pakketten en langetermijnacties aan. 

Header Banner (Bovenaan de hoofdwebsite)
(728 90 x)
Tot 5X GIF-rotatie

30,000 thb per maand (bespreekbaar)

Naarp Banneradvertenties (bij de aanp van elk artikel)

Onder Artikelpagina's met uitgelichte afbeeldingen
(698 90 x)
5X rotatie GIF
5000 thb per maand

midden van artikel
( 698x90)
5X rotatie GIF
5000 thb per maand

Einde van artikelpagina's
(698 90 x)
5X rotatie GIF
5000 thb per maand

Voettekst ELKE PAGINA
(728 90 x)
5X rotatie GIF
5000 thb per maand

Zijbalk ALLE artikelpagina's
5000 thb per maand per plek

Neem vandaag nog contact met ons op!

Bekijk tot slot enkele voorbeelden van tevreden klanten en reclamewerk dat we eerder hebben gedaan om een ​​idee te krijgen van wat we kunnen doen en wat anderen hebben gedaan:

https://thepattayanews.com/2021/03/25/are-you-or-your-family-leaving-moving-from-or-to-pattaya-thailand-we-can-help/

https://thepattayanews.com/2022/03/05/need-a-lawyer-isaan-lawyers-is-here-for-you/

https://thepattayanews.com/2022/01/30/tasty-minimart-grill-bar-and-cafe-in-pattaya-and-si-racha-updates-their-menu-for-2022/

https://thepattayanews.com/looking-for-quality-british-qualified-teachers-delivering-the-british-national-curriculum-in-pattaya-and-thailand/

https://thepattayanews.com/2022/03/12/rage-thailand-your-choice-for-fight-needs-in-pattaya/

https://thepattayanews.com/2022/04/07/a-photo-tour-of-cross-pattaya-pratumnak-hotel-a-perfect-getaway/

https://thepattayanews.com/2022/03/24/queen-vic-on-soi-6-now-has-a-weekly-every-friday-uk-style-chinese-buffet-for-only-299-baht/

https://thepattayanews.com/2021/12/11/tangty-suki-restaurant-in-pattaya-currently-offering-special-promotions/

https://thepattayanews.com/2021/04/10/enjoy-your-experience-this-songkran-with-thai-sky-adventures-in-pattaya-including-special-discounts-and-promotions/

https://thepattayanews.com/2022/03/24/photo-tour-pattaya-beach-club-great-food-drinks-live-music-and-atmosphere-in-the-heart-of-the-city/

https://thepattayanews.com/2021/02/09/need-covid-19-travel-insurance-for-your-next-thailand-visit-here-is-a-great-option/