Het-Phuket-Express-Logo-Klein

De mede-eigenaar van The Pattaya News, Punnipa Flowers, met het districtshoofd van Banglamung, december 2019

Wij zijn The Phuket Express/The Pattaya News.com/TPNnational.com, een professioneel beheerd en volledig gelicentieerd door de Thaise nieuwswebsite van de overheid en het totale sociale-medianetwerk gericht op lokaal nieuws, gevestigd in Pattaya, Thailand en de omliggende regio's van Chon Buri, Rayong, Sattahip, Naklua, Jomtien en Banglamung. Wij bezitten en exploiteren TPNnational.com die ook is gewijd aan Nationaal Thailand-nieuws. We bezitten en exploiteren ook The Phuket Express, gevestigd in Phuket en gewijd aan regionaal en lokaal nieuws voor dat gebied.

Sinds april 2024 heeft onze Thaise sociale media Facebook alleen al ongeveer 549,000 volgers en likes, waardoor het het meest gevolgde nieuws in de lokale omgeving is. Ons Engelstalige Pattaya News Facebook heeft ongeveer 226,000 unieke gebruikers, zowel lokale bewoners als gewone toeristen.

We hebben ook een groeiende en actieve aanwezigheid op Instagram, Tiktok, YouTube en Twitter. Links naar al deze zijn hieronder te vinden.

Eigenaren van Pattaya News Adam Judd, Bryan Flowers, Punnipa Flowers en medewerkers van de burgemeester van Pattaya, Sontaya Kunplome in december 2019.

We zijn in december 2017 opgericht door Bryan Flowers, Adam Judd en Punnipa Flowers, gevestigd in Pattaya, die onbevooroordeeld, informatief, actueel, niet-geaggregeerd, zelfgeschreven en impactvol nieuws wilden brengen met een consistente follow-up in de regio Pattaya en Phuket.

We zullen in het jaar 2024/2025 blijven uitbreiden en ons team verder uitbouwen en onze kwaliteit en aanwezigheid dagelijks verbeteren.

Adverteerders en personen die geïnteresseerd zijn in een mogelijke baan bij ons, kunnen contact met ons opnemen via: [e-mail beveiligd]. Hieronder vindt u ook een link naar onze advertentiepagina.

Onze oprichters, Punnipa en Bryan Flowers, en Adam Judd zijn al lange tijd en fulltime inwoners van de omgeving van Pattaya met meer dan tien jaar ervaring op de markt van Pattaya en wonen in Thailand. Ze zijn gericht op het leveren van een premium-ervaring en de beste nieuwswebsite voor Pattaya en nu Phuket en de omliggende regio. Hieronder vindt u foto's en informatie voor onze schrijvers en oprichters.

Pattaya News mede-oprichters Adam Judd, Bryan Flowers en Punnipa Flowers met medewerkers en de politiechef van Pattaya, kolonel Khemarin Pitsamai in december 2019.

We hebben ook opgericht en run http://Thepattayanews.co.th, een Thaise versie van The Pattaya News. We zijn gericht op lokale informatie voor Pattaya, REAL nieuws, geen clickbait-website of een die u producten probeert te verkopen onder het mom van nieuws. Wij rennen ook Phuketdailynews.com voor Thais Phuket-nieuws. Wij rennen ook Thebangkoknews.com voor Thais nationaal nieuws.

We hebben ook opgericht en ontworpen www.Pattayaunplugged.com, onze mediadivisie en gericht op lokale bedrijven, tips, advies, blogs, blogs en een algemeen gemeenschapsportaal van wat er in Pattaya gebeurt.

Pattaya News Oprichters en medewerkers van Pattaya City, vice-burgemeester van PR en evenementen Ronnakit Ekkasing in december 2019.

We hebben twee YouTube-kanalen en zijn actief op Facebook Bekijk onze eigen originele nieuwsberichten en video's in het Engels en Thai die je hier kunt vinden:

Engels: https://www.youtube.com/channel/UCznGH-m-TAn2iqTYQL5yOcA

Thais: https://www.youtube.com/channel/UCBd3VgsV9K2QecvXpHsNB2A

We zijn professionele partners voor het delen van zakelijk nieuws geworden met de Pattaya Japanese Association in Pattaya en hebben een werkrelatie met hen bij het publiceren van elkaars nieuws. Hun website vind je hier:

PJA Pattaya: https://pattayaja.com/?fbclid=IwAR1FRm1CYPKnJxuoRbdjjiESos93gPj-vdqQ0DDe82udMqWaikDMiaxwnJU

We zijn onlangs ook begonnen met Thais nieuws voor nationale Thaise taallezers op thebangkoknews.com. We publiceren ook Nationaal nieuws voor Engelse lezers op TPNnational.com. Wij rennen ook Phuketdailynews.com voor Thais Phuket-nieuws.

Onze primaire contacten zijn als volgt. We reageren het snelst op Facebook, maar je bent van harte welkom om een ​​van de volgende contacten te gebruiken: Voor juridische contacten, hulp met een advocaat voor onderzoeksjournalistiek, persberichten en correctie-/verwijderingsverzoeken zie hier: https://thephuketexpress.com/legal-help-and-press-release-contacts/

Opmerking: als u zich wilt afmelden voor onze nieuwsbrief, moet er een directe link onderaan uw dagelijkse nieuwsbrief staan ​​met de tekst Wijzig uw abonnement, ga dan naar beneden en klik op annuleren. U kunt zich hier afmelden. Klik hier als u meldingen/waarschuwingen over artikelen op uw computer wilt uitschakelen. Als je nog steeds hulp nodig hebt, e-mail ons dan op: [e-mail beveiligd]

Primaire email: [e-mail beveiligd]

Verkoop/reclame/marketing: 0889272454, Facebook-messenger, of [e-mail beveiligd]

Facebook: https://www.facebook.com/Thepattayanews/

Thaise Facebook: https://www.facebook.com/thepattayanewsthai/

Engelse telefoon: 0889272454 Alleen serieuze zakelijke vragen over advertenties (Dit nummer is NIET voor klachten, correcties, juridische kwesties, nieuwstips, vragen, geschillen of soortgelijke verzoeken. Stuur ons hiervoor een e-mail of stuur ons een bericht op Facebook.)

Thaise telefoon: 0889272454 Alleen serieuze zakelijke vragen over advertenties (Dit nummer is NIET voor klachten, correcties, juridische kwesties, nieuwstips, vragen, geschillen of soortgelijke verzoeken. Stuur ons hiervoor een e-mail of stuur ons een bericht op Facebook.)

Google Nieuws: https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMMm0kgswk_2nAw?hl=en-US&gl=US&ceid=US:en

Instagram: https://www.instagram.com/thepattayanews/#

discussies: https://www.threads.net/@thepattayanews

Youtube Engels: https://www.youtube.com/channel/UCznGH-m-TAn2iqTYQL5yOcA

YouTube Thais: https://www.youtube.com/channel/UCBd3VgsV9K2QecvXpHsNB2A

Youtube Supporter-programma: https://www.youtube.com/channel/UCznGH-m-TAn2iqTYQL5yOcA/join

Tiktok Engels: https://www.tiktok.com/@thepattayanewsenglish

Tiktok Thais: https://www.tiktok.com/@thepattayanews

Twitter: https://twitter.com/The_PattayaNews

tumblr: https://thepattayanews.tumblr.com/

Feedburner: http://feeds.feedburner.com/ThePattayaNews

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/the-pattaya-news/

Flipboard: https://flipboard.com/@thepattayanews/the-pattaya-news-2qmo724fz

Voedzaam: https://feedly.com/i/feed/content/feed/http://feeds.feedburner.com/ThePattayaNews

Pinterest: https://www.pinterest.com/ThePattayaNews/thailand-news-by-the-pattaya-news/

Telegram-groep: https://t.me/thepattayanewsofficial

Lijngroep: https://line.me/ti/g2/rdq1rcr3BlzaDyLuQ9eplw

Adverteer bij ons: https://thephuketexpress.com/advertise-with-us-have-us-attend-your-event/

Onze verzekeringspartners: https://thephuketexpress.com/2021/11/09/need-covid-19-travel-insurance-for-your-next-thailand-visit-here-is-a-great-option/

Onze vastgoedpartners: TPN-eigenschap

Ons Facebook Supporter-programma: https://facebook.com/becomesupporter/Thepattayanews/

Abonneer u op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief: https://thephuketexpress.com/newsletter/

Discussieer mee in onze actieve Facebook-groepen!!!!
Pattaya: https://www.facebook.com/groups/438849630140035/
Thailand Nationaal: https://web.facebook.com/groups/312587489772516

Het kantooradres vindt u hieronder. Alleen op afspraak.

Het Pattaya News Office, klik hier.

Of neem direct contact met ons op via dit formulier!

Thaise hoofdredacteur voor Thepattayanews.co.th:

Meneer Bank Konba

Engelse mede-eigenaar: Adam Judd

Per e-mail bereikbaar op [e-mail beveiligd] of op het hierboven vermelde kantoortelefoonnummer. Voor het eerste contact heeft e-mail de voorkeur en dan kan voor zakelijke aangelegenheden een afspraak worden gemaakt.

Volledige auteursbio voor Adam Judd en persoonlijke contacten zijn hier te vinden: https://thepattayanews.com/author/users1278/

Houd er rekening mee dat telefoonnummers alleen bedoeld zijn voor serieuze advertentiegerelateerde zakelijke verzoeken, niet voor klachten, algemene vragen of juridische vragen. Zie het bovenstaande voor die link.

Mede-eigenaar van The Pattaya news: Mevr. Punnipa Flowers, [e-mail beveiligd]

De heer Bank Konba en mevrouw Punnipa Flowers met de voormalige korpschef in mei 2019.
×