Kleine trillingen gevoeld na aardbevingsrapporten op het eiland Samui

Soerat Thani –

Woensdag (10 juli) na middernacht werd op het eiland Samui in Surat Thani een kleine aardbeving gemeld, waarbij sommige bewoners trillingen voelden.

De aardbevingsobservatiedivisie van de Thaise Meteorologische Afdeling (TMD) meldde om 00:14 uur een aardbeving in het subdistrict Bo Phut, in het district Koh Samui.

De aardbeving had een kracht van 2.0 op ongeveer een kilometer diepte. Er werd niet direct schade gemeld. Bevingen werden gevoeld door sommige bewoners van het eiland.

Heb je iets gevoeld na middernacht? Vertel ons!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.