Stiefvader verkracht naar verluidt 10-jarige stiefdochter in Chalong

Phuket -

Een stiefvader zou zijn 10-jarige stiefdochter in Chalong hebben verkracht tijdens een schokkende misdaad.

Dat vertelde de politie van Chalong dinsdag aan de Phuket Expressth) die mevrouw Kan, 27, achternaam achterhield om het slachtoffer, de moeder van het 10-jarige meisje, te beschermen, heeft vorige week aangifte gedaan bij de politie van Chalong nadat ze door de leraar van het meisje op de hoogte was gebracht van het gruwelijke incident. Het meisje had haar leraar over de verkrachting in vertrouwen genomen.

Kan's nieuwe echtgenoot, alleen geïdentificeerd als meneer Montree, 48, is de stiefvader van het meisje. Montree is ook chauffeur voor een internationale school in Phuket. Hij zou zijn stiefdochter op 29 juni hebben verkrachtth vorige maand in een huis in Chalong.

Het meisje werd voor een gezondheidsonderzoek naar een ziekenhuis gebracht. De heer Montree wordt beschuldigd van het verkrachten van kinderen onder de 13 jaar en heeft niet onmiddellijk een pleidooi of verklaring afgelegd.

Het meisje wordt nu verzorgd in de Phuket Shelter for Children and Families.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.