Betonwagen gekanteld op Kamala Hill – VIDEO

kamala-

Twee mensen zijn aan ernstige verwondingen ontsnapt nadat een cementwagen woensdag (10 juli) op ​​Kamala Hill kanteldeth).

De politie van Kamala werd om 3 uur op de hoogte gebracht van het ongeval. Zij en de Phuket Express kwamen ter plaatse en vonden de omgevallen cementwagen op de weg. Ook werd er verspreid over de weg vloeibaar cement aangetroffen.

De mannelijke bestuurder en zijn vriendin raakten slechts lichtgewond. De onbekende bestuurder vertelde de politie dat de cementwagen een remstoring had toen de vrachtwagen in een bocht de heuvel af reed. Hij besloot tegen de slagbomen langs de weg te botsen om te voorkomen dat hij met andere voertuigen zou botsen.

Zowel de bestuurder als zijn vriendin werden naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht. Een brandweerwagen kwam ter plaatse om de weg schoon te maken.

De politie van Kamala vertelde de Phuket Express dat de chauffeur wordt beschuldigd van roekeloos rijgedrag en het beschadigen van eigendommen. Zijn naam werd niet vrijgegeven aan de media.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.