Motorpassagier gewond door weggegooide fles in Kathu

Kathu, Phuket-

Op zondagavond 7 juli om 10 uur reed de heer Abdulloh (00) uit Narathiwat met zijn vriendin, mevrouw Jurapat (25), op de motorfiets langs Wichit Songkram Road in Kathu.

Toen ze een bar naderden, werd er een fles van binnenuit geslingerd en in het gezicht van mevrouw Jurapat terechtgekomen, waardoor ze hevig bloedde. Dhr. Abdulloh belde onmiddellijk de hulpdiensten en de politie.

Toen de politie ter plaatse arriveerde, bekeek de politie camerabeelden, waaruit bleek dat er een woordenwisseling was tussen een man en een vrouw in de bar. De man gooide vervolgens een bierflesje naar buiten voordat hij het pand verliet. De bareigenaar, mevrouw Kan, bevestigde deze reeks gebeurtenissen tegenover de autoriteiten.

De politie doet op het moment van schrijven nog steeds onderzoek naar het incident.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.