Man gearresteerd met 414 meth-pillen in Thalang

Thalang-

In Thalang werd een man gearresteerd met 414 methamfetaminepillen.

Officieren van het Thalang District Office vertelden de Phuket Express dat er op maandag 8 julith) arresteerden ze een verdachte die alleen werd geïdentificeerd als de heer Nete, 49, in een huurhuis in het subdistrict Thep Krasattri. Bij hem werden 414 methamfetaminepillen in beslag genomen.

Hij werd naar het politiebureau van Thalang gebracht waar hij werd beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling illegale drugs (methamfetamine) te verkopen en te gebruiken.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.