Russische vrouw gearresteerd op salon op het eiland Pha Ngan omdat ze illegaal zou hebben gewerkt

Soerat Thani –

Een Russische vrouw werd gearresteerd in een salon op het eiland Pha Ngan in Surat Thani omdat ze illegaal zou hebben gewerkt.

De politie van Koh Pha Ngan vertelde de Phuket Express dat ze de afgelopen week een verdachte hebben gearresteerd die alleen als MS werd geïdentificeerd. MARIANA, 39, Russisch staatsburger, in een huis in het subdistrict Baan Tai.

De arrestatie volgde nadat de politie ongeveer zes maanden geleden door bezorgde burgers uit de regio op de hoogte was gebracht dat een Russische vrouw salondiensten uitvoerde voor buitenlandse klanten. Voor de salon was een kledingwinkel om de salonwinkel voor de ogen van Thais te verbergen.

MEVR. MARIANA bleek Thailand te zijn binnengekomen met een NIET-ingezeten visum. Ze werd naar het politiebureau van Koh Pha Ngan gebracht, waar ze werd beschuldigd van illegaal werken.

De Phuket Express merkt op dat kappers en salonpersoneel een beschermd Thais beroep zijn en dat buitenlanders niet op dit gebied kunnen werken of hiervoor een werkvergunning kunnen krijgen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.