Vrouwelijk lichaam gevonden nabij de Sarasin-brug

FOTO: Wanlop Boonjan

Phuket -

Een vrouwelijk lichaam werd gevonden nabij de Sarasin-brug in Thalang.

De politie van Tha Chatchai vertelde de Phuket Express dat ze op de hoogte waren gebracht van het lichaam dat het afgelopen weekend werd gevonden in een mangrovebos in het subdistrict Mai Khao.

Het lichaam werd later alleen geïdentificeerd als mevrouw Kanokkan, 33, met de Thaise nationaliteit. Drie dagen eerder kreeg de politie van Tha Chatchai bericht dat een vrouw van de brug was gesprongen. Er werd drie dagen lang gezocht, maar haar lichaam kon niet worden gevonden.

Als jij of iemand die je kent depressief is, neem dan contact op voor hulp. The Pattaya News suggereert de Samaritanen van Thailand die hier kunnen worden bereikt:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.