Minibus met toeristen kantelt in Surat Thani, waarbij tien buitenlanders gewond raken

FOTO: Matichon

Soerat Thani —

Een minibus waarin veel buitenlandse toeristen zaten, kantelde zaterdagochtend, waarbij tien buitenlanders gewond raakten.

Het ongeval vond plaats rond 6 uur op 30 juli 6 op de Phunphin-Mueang Road in het subdistrict Tha Lon, district Phunphin, provincie Surat Thani.

Politie en reddingswerkers kwamen ter plaatse en troffen de minibus aan de kant van de weg aan. Tien buitenlandse passagiers hadden lichte verwondingen opgelopen en werden voor behandeling naar het Phunphin-ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de minibus, alleen geïdentificeerd als de heer Chatchaphong, vertelde de politie dat hij de toeristen van het treinstation van Surat Thani naar de Donsak Ferry Pier bracht toen hij tijdens het nemen van een bocht de controle over het voertuig verloor.

De politie onderzoekt momenteel de exacte oorzaak van het ongeval.

FOTO: Matichon

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Abonneren
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.