Broeders uit Phuket gearresteerd nadat ze bewoners in de stad Phuket hadden lastiggevallen

Phuket-

Twee broers zijn onlangs in Phuket Town aangehouden nadat ze alarm hadden veroorzaakt onder de lokale bewoners. Een videoclip van het incident ging viraal op sociale media.

Er werd gezien dat de dronken mannen eigendommen beschadigden en mensen bedreigden in de Saphan Ruam-gemeenschap, gelegen in Soi Anupas Phuket Kan. Ondanks talloze telefoontjes naar de politie (191), waren ze pas op maandag 8 juli gearresteerd.

De autoriteiten van Phuket City ondernamen uiteindelijk actie en arresteerden de heer Not (30) en de heer Pui (33). Beide broers lijden naar verluidt aan geestelijke gezondheidsproblemen. Ze werden overgebracht naar het politiebureau van Phuket City.

Mevrouw Noi (73), hun moeder, arriveerde later op het politiebureau. Ze vertelde de autoriteiten dat haar zonen eerder behandeld waren in een psychiatrisch ziekenhuis in Surat Thani en dat ze nu van plan is hen daar weer naartoe te brengen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.