Vrouwelijke seriedief gearresteerd in Patong

Patong-

Een vrouwelijke seriedief werd uiteindelijk gearresteerd nadat ze op veel zakenlocaties in Patong had gestolen.

Onze eerdere verhalen:

Een vrouwelijke dief werd op camerabeelden betrapt terwijl ze naar verluidt wat geld en een religieus amulet stal.

Nu voor de update:

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze op de hoogte waren gesteld dat de vrouwelijke dief zaterdag (200 juli) om 6 uur geld stal uit een restaurant aan de Ratcha Uthit 10 Pi Road. Ze kwamen bij het restaurant aan en troffen de vrouwelijke dief aan die nog steeds goederen probeerde te stelen en namen haar snel in hechtenis.

Ze werd alleen geïdentificeerd als mevrouw Sajee, 39. Ze werd naar het politiebureau van Patong gebracht.

Later gaf ze tegenover de politie toe dat ze had gestolen van veel zakenplekken in Patong, vooral langs Patong Beach. Ze stal vooral geld en richtte zich op plaatsen waar gemakkelijk ingebroken kon worden. Ze zei dat ze geld nodig had om illegale drugs te kopen en online gokken (slots) te spelen.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat er in totaal twaalf ondernemers waren die aangifte hadden gedaan over dezelfde dief.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.