Frontale botsing op Patong Hill: buitenlander steelt auto en botst tegen busje

Phuket, Patong:

Op 6 juli om 8 uur brak er chaos uit op Patong Hill in de provincie Phuket. Een buitenlander had een auto gestolen en kwam frontaal in botsing met een bestelwagen terwijl hij te hard reed. Door de impact raakten twee mensen gewond en zat de buitenlander vast in het vernielde voertuig.

Ter plaatse werd een wit Toyota-busje gevonden waarvan de voorkant volledig vernield was. De buitenlandse man, die vastzat in de bestuurdersstoel, had moeite om zichzelf te bevrijden. Hulpverleners van de Patong Charity Foundation en de Kusontham Foundation werkten samen om hem op te pakken. Hij liep verwondingen op aan zijn rechterbeen en werd naar het Patong-ziekenhuis gebracht.

Bij de aanrijding was ook een zwarte Hyundai-bestelwagen betrokken. De voorkant raakte ernstig beschadigd en de bestuurder, de heer Sompong Rueangchan, liep lichte verwondingen op.

De politie heeft de plaats van het ongeval onmiddellijk gedocumenteerd en de belemmerende voertuigen opgeruimd. Uit verder onderzoek bleek dat de shirtloze buitenlandse man het witte Toyota-busje had gestolen terwijl de eigenaar durian aan het kopen was bij een nabijgelegen benzinestation. De achtervolging leidde tot een ongelukkige aanrijding.

De politie heeft de buitenlander aangehouden voor ondervraging terwijl ze hun juridische procedures voortzetten. De buitenlander werd niet onmiddellijk geïdentificeerd en volgens sommige getuigenverklaringen was de man dronken of gebruikte hij illegale drugs en was hij onsamenhangend en verward.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/