Russische DJ gearresteerd na hit-and-run-ongeluk in Surat Thani

Soerat Thani –

In Surat Thani kwam een ​​gezochte Russische DJ in politiehechtenis terecht na een ongeval op het eiland Pha Ngan. Door het ongeval raakte een motorrijder ernstig gewond.

Volgens de toeristenpolitie van Koh Pha Ngan vond het incident plaats op 30 juli vorig jaar. De heer Vigen, die in een witte SUV reed, kwam op het eiland Pha Ngan in botsing met een motorfiets. De motorrijder liep ernstige verwondingen op, maar de bestuurder van de SUV vluchtte. Politieagenten konden de verdachte opsporen aan de hand van camerabeelden in de buurt.

Op vrijdag 5 juli arresteerden de autoriteiten de heer Vigen, een 36-jarige Russische staatsburger, in een woning in het subdistrict Baan Tai van het district Koh Pha Ngan. Hij wordt beschuldigd van roekeloos rijgedrag met ernstige verwondingen en schade aan andere eigendommen tot gevolg. De arrestatie volgde op een bevel uitgevaardigd door het provinciaal gerechtshof van Samui. De heer Vigen werd voor verdere gerechtelijke procedures naar het politiebureau van Koh Pha Ngan gebracht.

Interessant genoeg is de heer Vigen een bekende Russische superster en DJ die eerder in verschillende toeristische provincies in Thailand werkte. Zijn recente terugkeer naar het eiland Pha Ngan was om op te treden op de Full Moon Party.

De heer Vigen heeft niet onmiddellijk een pleidooi of verklaring vrijgegeven als reactie op de beschuldigingen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.