Vijftien mensen gered nadat vissersboot kapseisde nabij Sarasin-brug

Phuket -

Vijftien mensen zijn vrijdagochtend (5 juli) gered nadat een vissersboot kapseisde nabij de Sarasin Bride.th).

Het Royal Thai Navy Third Area Command werd om 7 uur, negen zeemijl van de Sarasin-brug in Mai Khao, Thalang, op de hoogte gebracht van het incident.

De kapitein van de vissersboot op de boot 'Choke Chonlathorn 1' meldde dat de bootmotor en de waterpomp kapot waren. Door de harde wind en de golven was er water in de boot gelekt.

Vijftien mensen, waaronder de kapitein van de boot, wachtten op hulp terwijl ze in zee dobberden nadat hun boot kapseisde. Een andere vissersboot heeft alle 15 mensen veilig gered.

Niemand liep enig letsel op.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.