Man uit Myanmar ernstig gewond na gewapende aanval door vermeende vriend in Patong

Patong-

Een man uit Myanmar heeft daarna ernstige verwondingen opgelopen Hij werd donderdag (4 juli) in Patong met een scherp wapen neergestoken door zijn vermeende vriend uit Myanmarth) over een geschil over illegale drugs.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze op de dag in kwestie om 10 uur de heer AUMA AYMEOO, 00 jaar oud, met de nationaliteit van Myanmar, hadden gearresteerd.

Van hem werd een zwaard van 50 centimeter lang in beslag genomen. Op dezelfde dag zou de verdachte het zwaard hebben gebruikt om de heer MYAT MAW MAW, 34, een Myanmarese staatsburger, in een verlaten huis in Soi Khok Mhoo aan de Sirirat Road in Patong te snijden. Het slachtoffer had zijn hoofd en borst verwond met diepe snijwonden.

Hij werd naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

De politie had slechts een half uur nodig om de verdachte te arresteren. Hij gaf tegenover de politie toe dat hij boos was nadat hij het slachtoffer geld had gegeven om een ​​illegale drug te kopen. Het slachtoffer heeft het medicijn echter niet aan hem gegeven. De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat de verdachte naar het politiebureau van Patong was gebracht, waar hij werd beschuldigd van opzet tot moord.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.