Thaise premier bezoekt Phuket voor vervolg op transportproject

Phuket -

De Thaise premier Srettha Thavisin arriveerde vrijdag (5 juli) in Thalangth) ter opvolging van een onderdoorgangsproject bij het Heroïnemonument.

Premier Srettha had een ontmoeting met de relevante autoriteiten in Phuket, waaronder de gouverneur van Phuket, Sophon Suwannarat. De onderdoorgang bij het Tharuea-kruispunt (Heldinnenmonument) aan weg nr. 402 kruist weg nr. 4027. Het gebied is de belangrijkste route om Phuket Town binnen te komen en te verlaten.

Het bouwproject begon met het verwijderen van elektriciteitsleidingen en palen aan beide kanten van de weg ter voorbereiding op de volgende stappen.

Premier Srettha drong er bij de autoriteiten op aan ervoor te zorgen dat de constructie beperkte negatieve gevolgen zou hebben voor bewoners en toeristen. Omleidingswegen om het bouwgebied te vermijden zijn zeer noodzakelijk.

De bouw moet op de eerder geplande tijd klaar zijn om negatieve effecten op de economie te voorkomen, voegde Srettha eraan toe.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.