Vijf inwoners van Myanmar gearresteerd wegens illegaal werken als verkopers op het eiland Pha Ngan

Soerat Thani –

Vijf Myanmarese mensen werden gearresteerd op het eiland Pha Ngan in Surat Thani nadat ze illegaal als verkopers werkten.

Dat vertelde de toeristenpolitie van Koh Pha Ngan aan de Phuket Express op donderdag 4 julith) arresteerden ze de verdachten die alleen werden geïdentificeerd als mevrouw Tay, 37, in een plaatselijk restaurant, mevrouw Sa, 44, bij een plaatselijke kruidenier, mevrouw Kin, 40, een straatverkoper, mevrouw Ta, 35, bij een theestalletje , en mevrouw A, 47, bij een plaatselijke kruidenstal.

Ze werden naar het politiebureau van Koh Pha Ngan gebracht, waar ze werden beschuldigd van werken zonder wettelijke werkvergunning.

De Phuket Express voegt eraan toe dat het belangrijk is op te merken dat er geen werkvergunningen en visa beschikbaar zijn voor buitenlanders om als reguliere verkopers voor winkels te werken.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.