Gezochte Britse man gearresteerd op de luchthaven van Phuket wegens vermeende verduistering

Phuket -

Een gezochte Britse man werd gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket nadat hij werd beschuldigd van vermeende verduistering in Patong.

De immigratieambtenaren van de luchthaven van Phuket vertelden de Phuket Express dat er op maandag 1 julist) om 1:10 uur arresteerden ze een 37-jarige Britse man bij de internationale aankomstterminal op de internationale luchthaven van Phuket.

De arrestatie volgt op een arrestatiebevel dat in april 2017 door het Provinciaal Hof van Phuket werd uitgevaardigd wegens beschuldiging van verduistering. Hij werd voor verdere juridische stappen naar het politiebureau van Patong gebracht.

De Phuket Express merkte op dat de Phuket Immigration de naam van de Britse man en andere details van de beschuldiging niet heeft vrijgegeven.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.