Vermeende ongewenste inbraak door taxichauffeur in Patong Sparks-onderzoek

Patong, Phuket-

Een 25-jarige vrouwelijke klant meldde een verontrustende ervaring met een taxichauffeur in Patong.

Volgens haar verklaring boekte ze een rit van Phuket Town naar haar kamer in Patong. Toen ze op haar bestemming aankwam, ging ze slapen. Om drie uur 's ochtends werd ze echter wakker en vond ze de chauffeur in haar kamer. De chauffeur was zonder toestemming binnengekomen, lag op haar bed en speelde met haar kat. Ze verliet snel haar bed en uiteindelijk verliet de chauffeur de kamer.

De 30-jarige mannelijke chauffeur, wiens naam niet werd vrijgegeven door de politie van Patong, beweerde dat de klant tijdens de rit erg dronken was en dat hij haar de kamer binnen had geholpen. Hij wachtte tot ze wakker werd nadat ze in haar kamer was aangekomen en hielp haar bezittingen de kamer in te dragen.

Hij liet de deur openstaan ​​om elke verdenking van diefstal te voorkomen. De politie onderzoekt het incident en mogelijke juridische stappen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.