Snelle reactie van de politie op een pick-up die zwarte rook uitstraalt bij het Cherng Talay-verkeerslicht - VIDEO

Cherng Talay, Phuket-

De politie van Cherng Talay reageerde snel toen een pick-up zwarte rook uitstraalde nabij een verkeerslicht.

Een video gemaakt door cameratoezicht bij de politiebox van Cherng Talay liet zien dat de pick-up met hoge snelheid naar links sloeg, waardoor schadelijke rook vrijkwam. Motorrijders die voor het rode licht stonden te wachten, inhaleerden onbedoeld de vervuiling.

De dienstdoende politie stapte prompt op een motorfiets en achtervolgde de pick-up. Zij slaagden erin het voertuig in de buurt te onderscheppen. Het blijft echter onduidelijk of de bestuurder juridische consequenties zal ondervinden of dat de politie een mondelinge waarschuwing heeft gegeven. Gebruikers van sociale media prezen de politie voor hun snelle optreden en bekritiseerden de chauffeur van de pick-up vanwege de veroorzaakte vervuiling.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.