Vermiste jonge Canadese man verdronken aangetroffen op het strand van Phang Nga

Phang Nga-

Een vermiste Canadese man die op zondag (30 juni) als vermist was opgegeven, werd maandag (1 juli) op ​​tragische wijze dood aangetroffen op een strand in het district Takua Thung.

Dat vertelde de politie van Khok Kloi aan de Phuket Express op zondag 30 junith) 's middags werden ze op de hoogte gebracht van de vermiste man door een vriend die alleen werd geïdentificeerd als MR. Michael, 58, Amerikaans staatsburger. Hij verbleef met MR in een villa aan het Na Tai-strand in het subdistrict Khok Kloi. Christopher, 20, de vermiste Canadese staatsburger en drie andere mensen.

Zondagochtend vonden de heer Michael en zijn vrienden, ondanks een volledige zoektocht, MR niet. Christoffel in de villa.

Ze gingen naar hem zoeken in de omgeving en ongeïdentificeerde getuigen in de buurt vertelden de heer Michael dat hij een man die aan Christophers beschrijving voldeed in de zee zag spelen, maar niet zeker wist waar hij daarna heen was gegaan. Reddingsduikers werden zondag en maandag (1 juli) opgeroepen om hem in zee te zoekenst).

Op de bewuste dag om 4 uur vond een bewaker van een hotel aan het Natai-strand het lichaam van de vermiste buitenlandse man. Zijn vrienden hebben tegenover de politie bevestigd dat de man MR was. Christopher en zijn familie en de ambassade zijn op de hoogte gebracht.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.