Egyptenaren, Pakistaanse en Russische mannen gearresteerd wegens te lang verblijf in Phuket

Phuket -

Twee Egyptenaren, een Pakistaan ​​en een Russische man werden gearresteerd tijdens een repressie in Phuket.

Het Phuket Immigration Office vertelde de Phuket Express dat dit dinsdag (2 juli) was gebeurdnd) arresteerden ze vier buitenlanders.

  1. DHR. MOHAMED, Egyptisch staatsburger (1,898 dagen overschreden)
  2. DHR. ZUBAIR, Pakistaans staatsburger (1,734 dagen overschreden)
  3. DHR. HAITHAM, Egyptisch (234 dagen overschreden)
  4. DHR. DMITRII, Rus (413 dagen overschreden)

De Phuket Immigration vertelde de Phuket Express dat alle vier de mannen worden beschuldigd van het overschrijden van hun wettelijke visum. Immigratieambtenaren hebben ook accommodatie-exploitanten gewaarschuwd om het verblijf van buitenlanders binnen 24 uur te melden. Anders zullen zij ook met juridische stappen te maken krijgen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.