Motorrijder gearresteerd met 1,200 Meth-pillen en 1.4 kg Crystal Meth in Rassada

Rassada-

Een motorrijder werd gearresteerd met 1,200 methamfetaminepillen en 1.4 kg kristalmethamfetamine in Rassada, district Mueang Phuket.

De provinciale politie van Phuket vertelde de Phuket Express dat ze een verdachte hadden gearresteerd die alleen werd geïdentificeerd als de heer Tom, 39, uit Rawai. Bij hem werden 1,200 methamfetaminepillen en 1.4 kilogram crystal methamfetamine in beslag genomen. Hij werd gearresteerd in een huurkamer in Soi Tha Jeen, Rassada, district Mueang Phuket. De politie doorzocht ook een tweede huis dat verband hield met de verdachte in Rawai.

De arrestatie kwam nadat de politie een tip had gekregen van een bezorgde burger dat de heer Tom illegale drugs in zijn voedselbezorgtas had verborgen. Hij gaf tegenover de politie toe dat het verkopen van drugs zijn tweede baan is, naast het bezorgen van eten.

Hij leverde drugs af op bevel van zijn onbekende baas en verborg de drugs onder de grond nabij het huis van zijn vriend in Rawai met een CCTV-camera die erop toekeek. Hij ontving onmiddellijk 15,000 Baht voor zijn commissie per 1 kilogram kristalmethamfetamine die hij verkocht van zijn mysterieuze baas.

Tom werd naar het politiebureau van Phuket City gebracht waar hij werd aangeklaagd wegens illegaal bezit van categorie 1-medicijnen met de bedoeling deze te verkopen.

De politie is van plan ook te proberen de baas te identificeren waar Tom voor werkte.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.