Ambtenaren van Phuket herinneren het publiek aan het verbod op grote vrachtwagens tijdens de spitsuren vanaf 1 juli

Phuket -

De politie van Phuket heeft het publiek eraan herinnerd dat tRucks met tien wielen of meer worden tijdens de spits vanaf volgende maand vanaf 1 juli verboden op de wegen in Phuket.

Ons vorige verhaal:

De gouverneur van Phuket, Sophon Suwannarat, vertelde de Phuket Express dat vrachtwagens met meer dan tien wielen op bepaalde tijden op de wegen in Phuket verboden zullen zijn.

Nu voor de update:

Op vrijdag (28 junith) vertelde de plaatsvervangend commandant van de provincie Phuket, kolonel Passakorn Sonthikun, aan de Phuket Express dat ze vrachtwagenchauffeurs en vrachtwagenbedrijven eraan herinneren dat vrachtwagens met meer dan tien wielen op elke weg in Phuket van 6 uur tot 00 uur en van 9 uur verboden zullen zijn :00 tot 4:00 behalve op zaterdag, zondag en feestdagen, vanaf 7 julist2024.

Er is echter een uitzondering voor brandweerwagens of vrachtwagens van overheidsgebouwen die mensen helpen water te vullen in het droge seizoen. Voor elke vrachtwagen die noodvervoer nodig heeft, moet een bedrijf van geval tot geval een toestemmingsaanvraag indienen bij de verkeerspolitie.

Iedereen die de regel overtreedt, zal te maken krijgen met juridische stappen. Deze nieuwe regel is bedoeld om verkeersproblemen op te lossen en verkeersongevallen in Phuket te voorkomen

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.