Bestuurder gewond bij botsing met vrachtwagen in Phuket

Phuket City, 28 juni - Een chauffeur van een pick-uptruck liep verwondingen op na een botsing met een geparkeerde vrachtwagen met aanhanger in Rassada, Phuket City. Het ongeval vond om 5 uur plaats op de Chalerm Phrakiet Rama Road (bypass Road), nabij een benzinestation.

Hulpverleners en de Phuket Express kwamen ter plaatse en vonden de beschadigde pick-up achter de stilstaande vrachtwagen met aanhanger. De heer Thongchai Raesan, een 38-jarige bankmedewerker, werd met verschillende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De vrachtwagenchauffeur, de heer Eakkachai Mekwongfah (56), bleef ongedeerd. Hij had de vrachtwagen de vorige dag om 5 uur geparkeerd en lag binnen te slapen, in afwachting van zijn reis naar Nakhon Si Thammarat. De politie van Phuket City zet haar onderzoek voort om eventuele noodzakelijke juridische stappen te ondernemen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.