Dolfijn dood aangetroffen op het strand van Phang Nga

Phang Nga-

Een mannelijke dolfijn werd dood aangetroffen op een strand in het district Takua Pa.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelde de Phuket Express dat op woensdag (26 junith) kregen ze van een plaatselijke bewoner bericht dat er een dolfijn dood was aangetroffen op het Bang Lud-strand in het subdistrict Bang Muang.

DMCR-functionarissen arriveerden op het strand om de dode mannelijke gestreepte dolfijn te vinden. Hij was 2.10 meter lang. Er werd een zware blauwe plek op de dolfijn gevonden.

Er werd aangenomen dat de dolfijn pas onlangs overleden was. Hij werd naar het Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Center in Wichit, Phuket gebracht om de exacte oorzaak van zijn dood te achterhalen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.