Russische toerist achtervolgt tassendieven in Phuket, maar verdachte ontsnapt

Phuket, Thailand – Op zondag 23 juni vond er een dramatisch incident plaats in de stad Phuket toen een Russische toerist, alleen geïdentificeerd als juffrouw Alisa, op een motorfiets achter een tassendief aan zat. Helaas kon zij de dief niet aanhouden.

Om ongeveer 8 uur reed juffrouw Alisa als passagier op Takua Pa Road in Talad Yai toen een motorrijder met een blauwhelm haar tas pakte. Onverschrokken spoorde ze de berijder aan om de dief te achtervolgen via Rassada Road, Suriyadet Circle, Bangkok Road en Poonphon Road. Ondanks haar inspanningen ontkwam de tassendief aan arrestatie.

In de gestolen tas van mevrouw Alisa zaten haar Thaise motorrijbewijs, drie creditcards en 60 baht contant geld. Ze nam een ​​video op van de achtervolging, die ze later met de autoriteiten deelde.

De politie van Phuket City bekijkt momenteel camerabeelden en is actief op zoek naar de verdachte.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.